Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Pro Sanitat Pública es mobilitza per demanar una salut de qualitat per a tothom

Les principals reclamacions passen per reduir les llistes d’espera, recuperar les visites presencials o millorar l’assistència hospitalària, entre altres coses.

Divendres passat la plaça de la Vila de Vilafranca acollia una concentració per a reivindicar les carències que hi ha en el sector sanitari. Una concentració convocada pel grup Pro Sanitat Pública que va comptar amb membres de Marea Blanca Barcelona. Des de Marea Blanca, Enric Feliu, recordava que el sistema sanitari públic es troba molt debilitat després de la pandèmia.
Les principals reclamacions són reduir les llistes d’espera, recuperar les visites presencials, millorar l’assistència a l’hospital així com la de salut mental, disposar de servei mèdic a les residències i augmentar el personal sanitari. Està previst fer una manifestació a nivell internacional el proper 3 d’abril a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: