Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El bus urbà de Vilafranca tindrà un bitllet senzill i una targeta de 10 viatges més barats

Amb els nous preus acordats amb Autocars Penedès, el bitllet senzill passarà de 2,40€ a 1,50€, una rebaixa del 40%, i la targeta de 10 viatges costarà 10€, així que cada viatge surt a 1€.

El regidor de Projectes Estratègics i Mobilitat, Aureli Ruiz, acompanyat pel responsable de sistema d’Autocars Penedès, Xavier Sabaté, ha presentat els dos títols nous del bus urbà de Vilafranca que entraran en servei a partir del proper dilluns. Aquests nous títols suposaran una rebaixa en els preus actuals pel que fa al bitllet senzill i a la targeta de 10 viatges i són fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Vilafranca i la nova empresa concessionària, Autocars del Penedès, SA.

El regidor explicava que l’Ajuntament de Vilafranca forma part del sistema tarifari integrat de l’Autoritat del Transport Metropolità i ha anat adoptant els imports que estableix aquesta entitat pel que fa al bitllet senzill i a les targetes multiviatge. El preu del bitllet senzill és 2,40€, un preu que consideren excessiu per una ciutat com Vilafranca. Amb els nous preus acordats amb Autocars Penedès, el bitllet senzill passarà de 2,40€ a 1,50€, una rebaixa del 40%, i la targeta de 10 viatges costarà 10€, així que cada viatge surt a 1€.

Les noves targetes de 10 viatges es podran adquirir directament als busos, ja que les vendran els mateixos conductors.

Durant la roda de premsa de presentació dels dos nous títols, també s’han mostrat les noves targetes per a persones majors de 65 anys, Persones amb

Mobilitat Reduïda i acompanyants de PMR, dissenyats amb una imatge pròpia i que es podran recollir a partir de dilluns vinent al nou Espaibús d’Autocars Penedès, situat al carrer Pere el Gran, número 26.

L’horari de recollida serà de dilluns a divendres de 9 a 13h i les tardes amb cita prèvia als telèfons 938 171 275 o 977 660 821. Les noves targetes gratuïtes tindran una banda magnètica amb la qual s’hauran de validar cada vegada que s’utilitzi el bus. Les targetes aniran numerades i es portarà un registre per conèixer millor els perfils i desplaçaments dels usuaris. Caldrà aportar la targeta antiga per la nova. El nous abonaments de 10 viatges així com les targetes gratuïtes seran personals i intransferibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: