Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 36è Cros del Col·legi Sant Ramon serà el primer cros escolar post pandèmia

Després del parèntesi del 2021, enguany torna el cros del Col·legi Sant Ramon, En aquesta edició l’objectiu és superar els 500 inscrits

Confirmat. El proper diumenge 13 de març, torna el Cros de Sant Ramon. Dos anys després de la darrera edició, el Col·legi Sant Ramon, juntament amb l’AMPA, el Club Patí i el Consell Esportiu organitzen la 36a edició d’aquesta festa del cros escolar més antic de la comarca.

Serà una matinal atapeïda de curses. L’acció s’iniciarà a 2/4 de 10 amb les curses sènior de 5 km, obertes a tothom, i en les hores posteriors, s’aniran succeint la resta de categories: cadet, infantil, aleví, benjamí, promoció i mainada. Tancaran la jornada les curses de categories barrufet i tortugues, per infants nascuts els anys 2018 i 2019. A 1/4 de 12 està prevista la cursa de mares i pares d’alumnes.

Pel que fa al recorregut, el cros passarà per alguns dels carrers més cèntrics de Vilafranca, amb l’epicentre a la Plaça de l’Oli, davant del Col·legi Sant Ramon.

Encara arrossegant efectes de la COVID, la organització ha previst que l’entrega de trofeus es realitzi per categories, al final de cada cursa.

Des de l’organització del cros esperen aplegar un total d’entre 500 i 600 participants. Les inscripcions pels alumnes de l’escola es fan de manera automàtica, i els alumnes d’altres escoles podràn formalitzar-la fins 20 minuts abans de cada cursa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: