Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellet i Olesa de Bonesvalls són escenaris de la Volta a Catalunya 2022

Divendres a la tarda, la cinquena etapa portarà els ciclistes per la zona del Pantà, i diumenge al migdia, pel nucli urbà d’Olesa de Bonesvalls

Un any més, el Penedès tindrà protagonisme en algunes de les etapes de la Volta ciclista a Catalunya. La ronda catalana, que va començar aquest dilluns amb sortida a Sant Feliu de Guíxols, tindrà el seu pas pel Penedès aquest cap de setmana.

Divendres, la cinquena etapa, amb inici a la Pobla de Segur, portarà la caravana de ciclistes per Castellet i la Gornal, per la carretera BV-2115, endinsant-se per la zona del pantà de Foix, aproximadament a 2/4 de 5 de la tarda. Protagonisme penedesenc en el tram final d’una etapa de 206km que acabarà a Vilanova i la Geltrú.

Diumenge, en la etapa final de la Volta amb sortida a Barcelona, la carrera passarà pel nucli urbà d’Olesa de Bonesvalls. Un pas previst aproximadament a 3/4 de 12 del migdia. A partir d’aqui el recorregut portarà els ciclistes novament cap a la capital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: