Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Abril és el mes cultural als Monjos, amb l’espectacle ‘Bruna, el musical’ com a destacat

Aquesta primera edició pretén promoure la difusió de la cultura en tots els seus àmbits coincidint amb la diada de Sant Jordi.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza un cicle d’actes al llarg de l’abril, en el marc del mes cultural.

Entre el programa per tots els públics destaca l’espectacle infantil ‘Bruna, el musical’, una obra de Mateu Peramiquel i Mar Puig. El musical es podrà veure el diumenge 3 d’abril a les 6 de la tarda a la Casa de Cultura Mas Catarro. Les places per veure l’obra són limitades, i cal inscriure’s prèviament a través del formulari que es pot trobar a la web de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

La programació s’iniciarà aquest divendres dia 1 amb una xerrada filosòfica a la biblioteca municipal. El diumenge 3 com ja hem dit ‘Bruna, el musical’. Els dies 20 i 21 d’abril es presentarà el llibre ‘Santa Margarida i els Monjos desapareguda’, primer a la Ràpita i després als Monjos en els dos casos a 2/4 de 8 del vespre.

El dia 22 es presentarà el llibre ‘La Geneta i el misteri de les taques perdudes’, a les 5 de la tara a la biblioteca municipal. El dia 24 hi haurà una jornada cultural al Castell de Penyafort de les 10 del matí fins a 2/4 de 3 de la tarda.

Finalment el dia 29 d’abril s’inaugurarà el nou espai de lectura al parc de La Biblioteca, a les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: