Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xènia Benach, campiona d’Espanya sots-23, destrossant el seu propi rècord

La vilafranquina també prendrà part en el Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta, que té lloc aquest cap de setmana a Ourense

Aquest diumenge Xènia Benach tornava a la competició per correr a la pista coberta de Salamanca, en el marc del campionat d’Espanya sots-23. Després del gran resultat aconseguit a la copa per equips, Benach ha demostrat el gran estat de forma que viu.

En primer lloc, volant a la semifinal, on va destrossar el seu propi rècord dels campionats en el 60m tanques, establert en 8:27s, i rebaixant la marca a 8 segons i 15 centèsimes, gairebé sis dècimes més ràpida que la segona classificada.

També va demostrar la seva superioritat en la final, on també va creuar la línia de meta en primera posició, tornant a batre el rècord dels campionats, reduint-lo en dues centèsimes més, amb 8:13. Van completar el podi, Aitana Radsma, del Playas de Castellón, i Mireia López, del CA Tarragona, totes dues a més de dues dècimes de la vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: