Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Verds, Minyons i les dues colles vallenques seran a Sant Fèlix Enguany

Els administradors han donat a conèixer el cartell de Sant Fèlix 2022, que aposta per les colles tradicionals.

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca han escollit els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls com a colles convidades per la diada de Sant Fèlix d’aquest 2022.

Mariona Gusi, Ernesto Ginebra, Sandra Castaño, Raimon Escofet i Felip Ortega han optat pel cartell més tradicional de la diada ja que des del 1986 s’ha repetit en 29 ocasions. El quintet espera poder celebrar una presentació de la jornada castellera d’aquí unes setmanes amb els representants de les diferents colles.

Per altra banda, també han apuntat que Jordi Bertran tornarà a ser el cap de plaça de Sant Fèlix i, per tant, serà l’encarregat de coordinar les mesures que administradors i colles castelleres pactin per tal de fer una diada el més àgil possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: