Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La renovació de la xarxa d’aigua i clavegueram del carrer Banys s’allargaran unes tres setmanes

El carrer estarà tallat al trànsit tres setmanes, i s’han senyalitzat itineraris alternatius per garantir la mobilitat dels vehicles a la zona.

Aquest dilluns s’han iniciat les obres en aquest carrer del barri de les Clotes que ha de permetre en una primera fase actuar en la xarxa d’aigua i clavegueram, i posteriorment en un nou asfaltat i reordenament del carrer Banys.

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero explicava que el model d’actuació que es fa al carrer Banys és el que s’aplicarà en les propers obres que es facin en carrers de la vila, amb una primera fase per actuar en el subsòl i una segona ja per reurbanitzar pròpiament la via.

Ara per ara les obres al carrer Banys comporten també canvis en la mobilitat de vehicles a la zona, ja que es desvia la circulació per el carrer Vilobí, i després es pot pujar per Sant Jaume per enfilar el carrer Beneficència.

De la seva banda, el regidor i president de l’empresa d’aigües de Vilafranca, Aureli Ruiz, recordava que en els darrers anys s’han fet feines importants en la xarxa d’aigua. Principalment s’ha actuat per solucionar problemes de pèrdues, filtracions i inundacions quan plovia amb intensitat.

En aquest carrer en concret les obres de reasfaltat i nova urbanització es faran ja passat l’estiu. Abans, entre el 7 i el 28 de març, s’actuarà en la cruïlla del carrer Banys amb el carrer Sant Jaume.

El cost total dels treballs és de 250.000€, dels quals prop de 135.000 corresponen a aquesta primera fase que s’executa aquestes properes 3 setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: