Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Llavina acaba de publicar a Cossetània un recull de lectures recomanades

L’escriptor Jordi Llavina, que fa més de trenta anys que també es dedica a la crítica literària, ha aplegat a ‘100 llibres catalans que fan de bon llegir’.

Són títols en català que li agraden i l’han acompanyat, lluny de la voluntat d’establir un cànon a partir d’aquesta obra. Una invitació a llegir i a conèixer les obres glossades, amb una idea determinada de la literatura. L’autor té un objectiu divulgatiu, amb la pretensió que sigui sempre de lectura agradable. No hi ha quotes de cap mena, però hi ha dos gèneres que hi estan representats molt escassament, l’assaig i, sobretot, el teatre. En canvi, el pes de la poesia hi resulta fonamental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: