Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC proposa un pla d’actuació per millorar i crear nous parcs infantils i juvenils a Vilafranca

Sota el nom de ‘La Vilafranca que juga’, els republicans consideren que s’hauria de dur a terme amb la participació d’infants i joves.

El Grup Municipal d’ERC portarà al proper ple municipal una moció per la posada en marxa d’un pla per renovar elements dels parcs infantils i la construcció de nous parcs i espais com un skate park o un pumptrake. La regidora Gemma Urgell assenyala que des del govern local s’estan fent actuacions, però són només millores completament insuficients si es té en compte que la major part dels parcs infantils de Vilafranca tenen ja més de 20 anys.

Una altra de les propostes de la moció és retirar de les places els cartells de ‘prohibit jugar a pilota’ entenent que l’espai públic ha de ser pel gaudi dels veïns i, per tant, també dels infants. Els republicans consideren que el pla s’hauria de fer de la mà d’infants i joves, de la comunitat educativa i del lleure i d’associacions de veïns, recollint les seves opinions i necessitats i poder així tenir una diagnosi actual real i incorporar les idees i propostes de millora de tota la comunitat. Per la seva banda el portaveu i candidat a l’alcadia Pere Sàbat ha posat l’accent en què cal una visió de futur per Vilafranca on el vianant esdevingui el centre de totes les polítiques urbanístiques i de mobilitat i vagi guanyant espai al vehicle privat, i, evidentment, també els nens i nenes.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: