Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC organitza una trobada per exposar bones pràctiques contra la segregació escolar

A banda de les regidores Mercè Mateo i Teresa Ciurana, la taula també va comptar amb la participació de la Directora General d’atenció a la família i comunitat educativa, Raquel Garcia.

La implicació de tots els agents de la comunitat educativa i la mirada a llarg termini són elements clau en la lluita contra la segregació escolar: com també ho són la detecció de necessitats educatives especials, una Oficina Municipal d’Escolarització potent i el suport més enllà de l’horari lectiu. Aquestes són algunes de les conclusions principals de la trobada organitzada per ERC Vilafranca el passat dijous a L’Escorxador sota el títol ‘Una escola per a tothom: en lluita contra la segregació escolar’. La trobada comptava amb la participació de les regidores d’educació de Vilanova i Terrassa, dues ciutats que han posat fil a l’agulla per combatre un problema que repercuteix directament en la igualtat d’oportunitats de l’alumnat.
El regidor vilafranquí Salvador Campamà era l’encarregat de conduir l’acte.

A banda de les regidores Mercè Mateo i Teresa Ciurana, la taula també va comptar amb la participació de la Directora General d’atenció a la família i comunitat educativa, Raquel Garcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: