Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han reprès els assaigs amb St Fèlix i el concurs com a punts àlgids de la temporada

Els Verds comencen amb dos assaigs setmanals; un els dimecres i l’altre els divendres.

Els Castellers de Vilafranca han donat el tret de sortida a la temporada castellera aquest dimecres en el que va ser el primer assaig general a Cal Figarot.
Els Castellers de Vilafranca han preparat un calendari casteller del tot habitual, amb la primera actuació el proper diumenge 6 de març, i a on esperen tornar a viure les grans diades del calendari casteller. El cap de colla dels de la camisa verda, Sisco Benet, explica que els punts àlgids són Sant Fèlix i el Concurs de Castells.

L’objectiu dels Castellers de Vilafranca per aquesta temporada és tornar-se a situar al capdavant del panorama casteller. Per això és vital, segons Benet, ser molts i estar motivats.

A més, els de Cal Figarot volen recuperar les grans construccions castelleres després de la parada obligatòria de l’activitat a causa de la pandèmia.

Com ja és habitual, els assaigs de dimecres tindran lloc a Cal Figarot a partir de les 20h, i els assaigs de divendres se celebraran a partir de les 21:30h. Després de Setmana Santa, els Verds incorporaran un tercer dia d’assaig que tindrà lloc els dilluns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: