Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca ha viscut un cap de setmana sense partit, amb l’ajornament del partit a Girona

El proper partit dels vilafranquins serà dissabte, a les 17h, davant la Pobla de Mafumet, al Municipal

El FC Vilafranca ha viscut un cap de setmana sense partit, després de l’ajornament del compromís de diumenge al municipal de Riudarenes, contra el Girona B. Un nou entrebanc en unes setmanes que estan sent complicades per l’equip d’Ivan Moreno. La sort està en contra.

Divendres l’equip realitzava l’últim entrenament de la setmana, amb els pocs jugadors disponibles per la causa. Un entrenament agendat a darrera hora, un cop es va conéixer la notícia.

L’equip ja té la ment posada en el partit de dissabte, a les 5 de la tarda a casa contra la Pobla de Mafumet. Un equip en línia ascendent, que suma tres victòries consecutives: una d’elles, un sorprenent 0-4 davant l’Olot. El filial nastiquer arriba una posició per darrere del Vilafranca, amb un punt menys i dos partits més jugats.

Una altra mostra de la manca de bona sort que està patint el Vilafranca, ha estat la lesió de Pol Via. A finals de la setmana passada es coneixia que el jugador es perdrà el que resta de temporada per un trencament del lligament creuat amb afectació al menisc.

Aquesta jornada, la Pobla de Mafumet va sumar una nova victòria, imposant-se al Castelldefels per 3-1.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: