Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca, a oblidar l’ensurt del Vic en la recuperació del partit ajornat a Maçanet

Dissabte, a partir de les 20h, el Patí Vilafranca juga a la pista del SHUM de Maçanet, partit ajornat fa un parell de setmanes per casos de COVID-19

El passat 29 de gener va quedar ajornat el partit que el Patí Vilafranca havia de disputar a la pista del SHUM. Aquest dissabte, a les 8 del vespre, l’equip es tornarà a desplaçar a Maçanet per tal de recuperar-lo i igualar-se amb la resta en nombre de partits disputats.

El Patí arriba al partit després de sumar la primera derrota de la temporada en l’anterior jornada, al caure per 3-5 contra el Vic a la Poliesportiva, en un dels partits més estranys de la temporada pels vilafranquins, que van viure una segona part absolutament desesperant. Toca passar pàgina. La derrota de dissabte no ha de suposar cap drama per un equip que es manté líder de la categoria i havent mostrat una gran solidesa tot el curs.

Sobre el rival de dissabte, el SHUM és ara mateix sisè classificat del grup sud de l’OKLliga, amb 22 punts, immers en la lluita per les posicions de playoff, i a 5 del Vilafranca. Sense dubte, serà un altre partit complicat.

El SHUM – Digittècnic Vilafranca està previst per aquest dissabte a partir de les 8 del vespre, i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: