Dijous, 25 d'abril de 2024

El Palafrugell sorprèn el Noia i s’imposa per 3-4 en la visita a l’Ateneu

Amb aquesta derrota, els de Sant Sadurní es queden quarts a la classificació, amb opció de ser tercers, en cas de guanyar el partit ajornat a la pista del Girona

Dimarts l’Ateneu acollia el partit de recuperació de la jornada 14 de l’OKLliga entre Noia i Palafrugell. Al final, sorpresa, amb la victòria del Palafrugell per 3-4.

Un partit que començava de manera molt adversa pels de Sant Sadurní, que als 5 minuts ja perdien, després del gol de Marc Figa de penal, i un altre de Sergi Canet, que situava el 0-2, a 18 minuts pel descans.

A 7 pel descans Xavi Costa retallava diferències també de penal i 4 després, Eloi Mitjans situava l’empat a l’electrònic i amb el que s’arribava a l’inici de la segona part.

Una segona part que va començar amb gol de Toni Salvadó, que feia el 3r del Noia. Però encara va reaccionar el Palafrugell. L’ex del Vilafranca, Adrián Candamio tornava a equilibrar la balança i a 7 pel final arribava el 3-4 gràcies a una directa executada per Sergi Canet.

Derrota del Noia per 3-4 davant el Palafrugell que no complica les opcions d’assolir el tercer lloc pels de Sant Sadurní, encara amb el partit a la pista del Girona pendent de ser jugat.