Divendres, 26 d'abril de 2024

El Noia no falla a la pista del Voltregà (3-6) i segueix atent a la tercera plaça

Dissabte el Noia recupera el seu partit ajornat a la pista del Girona. En cas de guanyar, el de Sant Sadurní pujarien a la tercera posició de l’OKLliga

Nova victòria del Noia a l’OKLliga. La darrera va arribar aquest dissabte a la pista del Voltregà per 3-6. S’avançaven els locals als 5 minuts de joc, amb gol a la contra de Gerard Teixidó. Un Voltregà que va començar molt combatiu.

A 8 del descans empatava pel Noia Eloi Mitjans, transformant una directa. La primera part acabava amb 1-2 a favor dels cavistes, després que Aleix Esteller culminés una bona triangulació en atac.

A l’inici de la segona errava una directe Gerard Teixidó, però Marc Palazón empatava de nou a l’electrònic.

Finalment, apretava el Noia i aconseguia escapar al marcador. A 18 pel final Eloi Mitjans transformava una directa per fer el 2-3, instants després d’errar-ne una. Xavi Costa feia el 2-4, i Eloi Mitjans tornava a estar encertat amb una nova directa, i fer el 2-5.

Reaccionava el Voltregà amb el 3-5 d’Arnau Canal, que retallava diferències amb temps per davant.

Errava Eloi Mitjans una directa que hagués sentenciat definitivament, i també Arnau Canal, que hagués propiciat un final igualat, però es mantenia el resultat.

Al final, Xavi Costa feia el 6è i definitiu. Victòria del Noia per 3-6 a Voltregà, i 3 punts que mantenen l’equip 4t a la taula. Dissabte, el Noia recupera el partit a la pista del Girona. En cas de guanyar, l’equip de St Sadurní es col·locaria tercer de l’OKLliga.