Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts dos menors per sostreure un quad i conduir-lo sense permís de conduir a l’Alt Penedès

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte dos menors d’edat com a presumptes autors d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle.

A un dels detinguts també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Els fets van succeir el mateix dia cap a les 9 del matí durant un control de trànsit que es va muntar a la carretera C-15, al terme municipal de La Granada. Durant l’operatiu, els agents van observar un quad al voral de la carretera. Al costat del vehicle, hi havia dos menors vestits de negre i amb casc protector que quan van veure els mossos van sortir corrents.

Els mossos de trànsit els van interceptar en la seva fugida i els van identificar. Quan van intentar comprovar les dades del vehicle van comprovar que no portava matrícula ni cap altre signe identificador visible i que el número de bastidor havia estat ratllat per dificultar la comprovació.

Tots just en el moment de la identificació es va aturar el conductor d’una furgoneta que va manifestar als agents que aquell quad era seu, que li havien sostret i els va mostrar la denúncia del robatori. Davant de les evidències i la manca de cap explicació creïble per part dels menors d’edat identificats, els agents els van detenir per d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle i al conductor, a més, per un delicte per conduir sense haver obtingut mai el permís corresponent.

Els dos menors detinguts van passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: