Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cs demana Ferrolineras per a recarregar vehicles elèctrics aprofitant la frenada dels trens

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Vilafranca, Eladio García, anuncia que presentarà una moció per a ser debatuda en el ple d’aquest dimarts.

Des de Ciutadans consideren que les administracions públiques han de tenir un paper fonamental en el canvi de mobilitat actual cap a un model d’emissions zero i respectuós amb el medi ambient i per això demanen la implantació de Ferrolineras a Vilafranca. El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Vilafranca, Eladio García, anuncia que presentarà una moció per a ser debatuda en el ple d’aquest dimarts i que proposa l’establiment de punts de càrrega per a cotxes elèctrics connectats a la xarxa ferroviària per a aprofitar l’energia que generen els trens durant el frenat. Garcia apunta que la vila té un enorme potencial per a instal·lar aquest tipus de sistemes de recàrrega i facilitar així la popularització del cotxe elèctric.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: