Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO defensa la reforma laboral com a eina per recuperar els drets dels treballadors

El sindicat està fent trobades territorials amb els seus delegats per tal d’explicar els beneficis de la recentment aprovada reforma laboral.

L’Escorxador de Vilafranca va acollir dijous al matí una assemblea per tal de presentar i explicar als seus representants sindicals a l’Alt Penedès els punts més destacats de la recentment aprovada reforma laboral.

Aquestes trobades permeten el debat i diàleg directe amb experts laboralistes per aclarir dubtes i conceptes complexos d’aquesta nova normativa.

Albert Rodríguez, coordinador de CCOO a l’Alt Penedès i Garraf, explicava tot just abans de començar que el contingut d’aquesta reforma és molt important ja que defensa els drets dels treballadors més vulnerables. Com a exemple apuntava la reducció del contactes temporals.

Aquí hi afegia també la consolidació dels expedients temporals d’ocupació com a eina per regular situacions complicades per a les empreses.

Rodríguez destacava que la normativa és fruit de la negociació i la concertació social, i demana respecte de les formacions polítiques, també de les que hi van votar en contra, als acords assolits.

En una sala d’actes de l’Escorxador completament plena, es van explicar les principals novetats que recull aquesta reforma laboral i diferents aspectes que hi estan relacionats, com ara l’assoliment dels 1000 euros per el salari mínim interprofessional, el suport al sistema públic de pensions o la regulació del teletreball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: