Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’instal·la una plataforma reductora de velocitat al barri de Can Cruset

S’instal·la una plataforma reductora de velocitat al barri de Can Cruset

Aquesta era una de les demandes dels veïns i veïnes d’aquest barri compartit entre Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix. Quedarà per resoldre el problema de l’espai per aparcar.

Atenent una de les demandes dels veïns del barri de Can Cruset, aquesta setmana han començat les obres per construir un pas elevat reductor de velocitat on ara hi ha un pas de zebra. També es reforçarà la il·luminació de l’element reductor de velocitat, s’aproparan els senyals d’entrada i es pintaran marques viàries a la parada d’autobús.

Aquesta obra pretén solucionar el problema de velocitat tractat presencialment al mateix barri a la trobada amb la Diputació i alcaldes i tècnics dels ajuntaments de Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix el febrer de 2020.

Tot i que la previsió d’execució d’obres per part de la Diputació és de tres setmanes, l’empresa constructora ha manifestat que, de no sortir imprevistos, no s’allargarà més de quinze dies.

Can Cruset és un barri amb unes característiques singulars, ja que està compartit entre Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix; amb un sol carrer de molt de trànsit i poc espai per aparcar. Queda per resoldre aquest segon problema, més difícil de solucionar i més greu que el de la velocitat, amb el qual ja s’hi està treballant de fa temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: