Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Se suspèn la MINI10k i la 10K actualitza les mesures de seguretat

Se suspèn la MINI10k i la 10K actualitza les mesures de seguretat

Pel que fa a la MINI10K, l’aplicació de les mesures fa inviable mantenir l’esdeveniment en el seu format habitual.

Amb motiu de l’anunci del Govern de la Generalitat de prorrogar les restriccions COVID actuals, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, d’acord amb el Club Fondistes Penedès, ha decidit suspendre la cursa MINI10k i actualitzar les mesures de seguretat de la cursa 10K que s’han de celebrar diumenge 30 de gener. Pel que fa a la MINI10K, l’aplicació de les mesures fa inviable mantenir l’esdeveniment en el seu format habitual. Modificar el seu format per fer-ho compatible amb les mesures desvirtuava completament l’activitat i perdia tot el seu sentit. Es mantenen, però, les inscripcions per col·laborar amb l’acció solidària i es lliuraran a les persones inscrites les samarretes commemoratives.
Les inscripcions es tancaran el mateix dia de la 10K, el diumenge 30 de gener, i en aquesta data, durant la celebració de la 10K s’instal·larà un estand de la Mini10K per vendre samarretes i per a totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar. Les samarretes per a les persones que s’inscriguin online es començarien a lliurar a partir del dilluns 31 de gener, al Complex Aquàtic. El mateix dia de la 10K es vendran directament. Pel que respecta a la cursa 10K hi haurà una única sortida amb esglaonament a la sortida mitjançant una distància de separació de com a mínim 50 metres entre cadascun dels 5 calaixos previstos. Els participants hauran de portar mascareta per accedir als calaixos de sortida i no se la podran treure fins passada la línia de sortida. A partir de l’arribada caldrà de nou posar-se una mascareta que l’organització lliurarà a la línia de meta.
El lliurament de premis presencial es restringeix exclusivament als primers classificats i als premis en metàl·lic. La resta de premis s’enviaran per correu electrònic.
Es manté el servei de guarda-roba a l’exterior, situant-ho sota la porxada de l’edifici de l’escola de música, per ampliar l’espai lliure a la zona d’arribada. S’elimina el servei de fisioteràpia a la zona d’arribada. L’avituallament d’arribada serà de forma individual, sense contacte. Si en els propers dies hi haguessin noves resolucions pel que fa a les mesures COVID que poguessin afectar les restriccions vigents, es procedirà a comunicar-ho per tots els canals possibles.

10K

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: