Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raimundo Amador omple el Casal en el darrer actes de les Festes de Sant Raimon d’aquest 2022

El guitarrista sevillà va portar el seu art i el seu carisma al teatre vilafranquí, amb un concert que va fer les delícies del nombrós públic que omplia la platea del Casal.

Un concert en que va repassar alguns dels temes més emblemàtics de la seva dilatada carrera, des dels inicis amb Pata Negra; però on també va tenir temps per oferir algunes de les versions de col·laboracions que ha fet amb altres artistes mundials, com ara BB King. Amador va deixar palès que és un dels millors exponents del flamenco blues.

Un dels moments més emotius del concert va ser l’aparició a l’escenari del guitarrista vilafranquí David Palau que va interpretar un parell de peces amb Raimundo Amador. Una d’elles va ser una versió de ‘Purple Rain’, amb els dos guitarristes oferint diferents solos on van mostrar el seu virtuosisme.

Aquest dijous, el programa L’Entrevista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV estarà protagonitzat per Raimundo Amador. Es podrà veure a les 15.30, a les 18.30 i a les 22.30h per televisió i escoltar a les 22h per ràdio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: