Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esport comarcal, en guàrdia davant la sisena onada de contagis

Els equips de la comarca reprenen les competicions després de Nadal amb especial atenció a l’alta transmissió de COVID-19

El final de l’any 2021 va estar marcat per l’increment dels contagis per COVID-19, arran del sorgiment de la nova variant omicron. En aquest sentit, l’esport de l’Alt Penedès també n’està patint les conseqüències.

En les darreres setmanes ha tornat a ser habitual l’ajornament de partits de diferents competicions per casos positius a algun dels equips implicats, fet que semblava que ja haviem deixat enrere.

Davant la nova variant del virus, qualsevol esforç ha semblat insuficient per evitar passar la malaltia, amb una propagació molt alta, però una simptomatologia molt lleu, o sovint inexistent.

Els clubs segueixen extremant precaucions.

Pel que fa al bàsquet, tant Casal com Xamba han patit l’ajornament de partits. L’equip taronja, de moment, no pot dur a terme els entrenaments, al comptar amb 5 jugadores confinades. Val a dir que les competicions de bàsquet no tornaràn fins d’aquí una setmana, el cap de setmana del 15 i el 16 de gener.

També en el futbol, els equips han anat identificant casos positius a les seves files. A la comarca, aquest cap de setmana està previst que la pilota torni a rodar sobre la gespa, però els clubs asseguren trobar-se desamparats per la Federació Catalana a nivell de protocols, tenint en compte l’actual degoteig de contagis.

A banda del futbol i del bàsquet, també l’hoquei s’ha vist afectat per aquesta sisena onada. La setmana passada, amb l’ajornament de l’event solidari del Nadal Sobre Rodes, que havia de tenir lloc a Vilafranca el passat 2 de gener.

En l’àmbit competitiu, ja fa dies que es va anunciar l’ajornament del primer partit de l’any pel Noia a l’OKLliga. El seu desplaçament a Alcobendas, previst per aquest dissabte, tampoc es disputarà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: