Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Copa del Rei i la Copa Princesa d’hoquei patins canvien de dates

La Copa del Rei i la de la Reina es disputaran els dies 5, 6, 7 i 8 de maig. La Copa Princesa està programada pel 9 i 10 d’abril

La Federació Espanyola de Patinatge ha anunciat noves dates per la celebració de les diferents competicions de copa, tant a l’OKLliga, com a l’OKLliga Plata. Unes competicions, que inicialment estaven previstes pel proper mes de febrer, però que finalment es disputaran ben entrada la primavera.

Pel que fa a la Copa del Rei, amb presència del Noia, i la de la Reina, es disputaran els dies 5, 6, 7 i 8 de maig. En principi estaven previstes pel darrer cap de setmana de febrer. D’altra banda, la Copa de la Princesa, per la qual el Patí Vilafranca ja té el bitllet assegurat, tindrà lloc els dies 9 i 10 d’abril. Una Copa Princesa que s’havia de disputar el 19 i el 20 de febrer.

La Federació fonamenta el canvi en l’empitjorament de la situació sanitària en aquesta sisena onada. Les modificacions també han provocat l’endarreriment de l’inici del Playoff pel títol de l’OKLliga, que passa del 7, al 14 de maig. Ara només caldrà esperar per coneixer quines seran les seus que acolliran les copes, encara per determinar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: