Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Eva Cruces pren l’acta com a nova regidora de l’Ajuntament de Sant Sadurní

Eva Cruces pren l’acta com a nova regidora de l’Ajuntament de Sant Sadurní

Cruces substitueix l’ex alcalde Josep M. Ribas i assumirà les àrees de Promoció Turística i Comerç.

Aquest dimecres es va celebrar un ple extraordinari municipal en què s’ha donat compte i aprovat el nou cartipàs municipal i les delegacions dels càrrecs electes, després del relleu a l’alcaldia que es va produir el passat 18 de desembre. Eva Cruces va prendre possessió a l’inici de la sessió de l’acta de regidora de l’Ajuntament al grup municipal d’ERC, en substitució de Josep Maria Ribas, qui a finals d’any va renunciar al càrrec. Cruces s’ocuparà de les àrees de Promoció Turística i Comerç a l’executiu local.

També es van reordenar les tinences d’alcaldia. La primera correspondrà a partir d’ara a Meritxell Borràs. I també els portaveus dels dos grups municipals que integren el govern, i que seran per Xavier Rodríguez (Junts per Sant Sadurní) i Pere Vernet (ERC).

La sessió, molt ràpida, també va actualitzar les denominacions i composició de les comissions informatives, així com dels representants municipals als diversos òrgans municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: