Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els ‘Tastets al Mercat’ s’instauren cada primer dissabte de mes a Vilafranca

Els ‘Tastets al Mercat’ s’instauren cada primer dissabte de mes a Vilafranca

El proper dissabte 5 de febrer es reprén aquesta iniciativa, que a partir d’ara se celebraran cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli.

‘Tastets al Mercat’ és l’aposta cultural i gastronòmica que s’ofereix a la terrassa del Mercat de la Carn i al conjunt de la plaça de l’Oli, de 12 a 3 de la tarda. Per una banda, algunes de les parades del mercat de la Carn treuen un lloc de venda a la plaça, on ofereixen el seu producte de mercat, recent cuinat i a punt per degustar. L’oferta gastronòmica és àmplia i s’hi poden trobar tapes variades, segons l’especialitat de cada parada, així com cervesa artesana, vins i caves del Penedès.

Per altra banda, l’acte es complementarà com ja és habitual amb una actuació musical que tindrà lloc a les 12 del migdia. Aquest proper dissabte hi haurà l’actuació de Sing Swing Company, amb Lourdes Rubio a la veu, Peter Lemberg a la guitarra i Xavier Carbó al contrabaix. La seva oferta musical anirà acompanyada d’una ballada de swing, en col·laboració amb Swing Vilafranca i oberta a tothom qui tingui ganes de ballar.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: