Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos van tornar a gaudir de la cavalcada d’uns Reis d’Orient molt puntuals

Dos anys després s’ha recuperat el format de cavalcada habitual, però s’ha hagut de suspendre la recollida de cartes per part dels Reis a l’escenari

Els Reis d’Orient van fer la seva arribada a Santa Margarida i els Monjos un any més, i no van fer esperar gaire als nens i nenes del municipi, que omplien els laterals dels carrers per veure el pas de les carrosses.

Uns Reis molt puntuals després que l’any passat no es pogués celebrar la cavalcada com a tal. Enguany la situació ho ha permès, tot i que encara adaptada a la situació de pandèmia. Com a canvi de darrera hora, es va suspendre la recollida de cartes per part dels tres reis, que habitualment es fa a l’acabar la cavalcada.

Un cop finalitzada la cavalcada pels carrers dels Monjos, Ses Majestats, escortats per la Sutja, encarregada del carbó, van pujar a l’escenari situat davant la Biblioteca del municipi per adreçar unes paraules a les més de 200 persones que s’hi van acostar.

També va tenir unes paraules l’alcaldessa del municipi, en aquest cas donant la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar.

L’arribada dels tres reis al Municipi va culminar amb l’entrega de la clau màgica de la ciutat per tal de poder accedir a les cases i fer entrega del presents que cadascú havia demanat a les seves cartes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: