Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal es transforma en una reproducció en petit format de la Vilafranca de fa 100 anys

Aquest cap de setmana, la Companyia Minimons transforma la platea del Teatre Casal en “El Teatre dels Records”, un passatge que comprèn alguns dels comerços més emblemàtics de la vila i molt més

Aquest cap de setmana els dies 7 i 8 de gener el Teatre Casal es transformarà en el “Teatre dels Records”, acollint una recreació en petit format de la Vilafranca de fa 100 anys. Comerços locals, els noms dels carrers i molt més, conformaran un recorregut a l’interior del teatre que tothom qui ho vulgui, podrà visitar.

Per entrar a aquest passatge especial, cada grup o família haurà d’escollir el record més bonic que tingui del teatre o de la vila. Quan l’hagin escollit, entraran a les antigues botigues representades: com ara la sastreria, la de joguines, la de música o la perfumeria. Per trobar amb els botiguers dels establiments, aquell article perfecte per mantenir viu el record.

L’activitat és iniciada i amenitzada pel personatge d'”En Calaf” del Club Family del Casal de Vilafranca, que treballa colze a colze amb la Companyia Minimons, en aquest recorregut per la història del Teatre Casal i de Vilafranca. La Companyia Minimons, ha adaptat el seu espectacle “El passatge dels Records” per poder incloure: carrers, comerços i petits detalls narrats de Vilafranca i el Casal, d’ara fa un segle.

Aquesta activitat tindrà lloc els dies 7 i 8 de gener, amb visites que es dividiran per grups i franges horàries, compreses els matins d’11.00 h a 13:00 h i les tardes de 16:30 h a 19:30 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: