Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

931 corredors van prendre part en una esperada 11a edició de la 10K Vilafranca

La cursa va tenir el tret de sortida a les 11h i poc més de mitja hora després els guanyadors ja creuaven la línia de meta. Una festa esportiva per a totes les edats, enguany, sense cursa infantil

Sota un sol radiant i amb una temperatura gairebé primaveral, el cel no va ser impediment per la celebració la 10k a Vilafranca. Ho va fer dos anys després de la darrera edició, al gener de 2020, quan la paraula coronavirus encara ens era una mica aliena. Enguany, cursa amb restriccions com la sortida esgraonada i l’ús de la mascareta o la suspensió de la cursa familiar prèvia, la mini 10K.

931 atletes van congregar-se a la sortida de la Rambla Sant Francesc, al punt de les 11 del matí. Tret de sortida puntual amb els corredors ansiosos d’iniciar el circuit. Minuts abans molts dels participants feien l’escalfament previ.

Una cursa amb molt caliu i que aplega persones de tot arreu, molts d’ells acompanyants de participants de la 10K. A la línia de meta també hi havia la mirada curiosa dels més petits. La Jana i la Carla també lamentaven la suspensió de la mini10k.

Al mes de novembre també es va poder celebrar la Mitja de l’Espirall. Poc a poc, es va recuperant la normalitat. Ni el temps ni la COVID van impedir un dels grans esdeveniments socials i esportius de l’any a Vilafranca. Una 10K que tornarà amb més força l’any vinent: la cita, el 29 de gener de 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: