Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

17.600 visitants a les exposicions d’Arts Visuals de Vilafranca durant el 2021

El programa d’Arts Visuals inicia l’any amb 14 propostes artístiques després d’un 2021 amb més de 17.500 visitants a les exposicions i activitats.

En plena preparació de l’exposició que inaugura el 2022, ‘Traces’, del medionenc Kristof Willemsen, la tècnica del Servei de Cultura Sílvia Amigó explica que durant el 2021 s’han pogut veure més d’una vintena de projectes als espais expositius municipals.

Malgrat la complexitat del context, amb canvis constants segons l’evolució de la situació sanitària, les exposicions s’han mantingut obertes.

Més de 17.500 persones de totes les edats han visitat les exposicions a Vilafranca o han participat en alguna de les activitats programades al voltant d’aquestes.

Aquest 2022, els artistes Kristof Willemsen, Gisela Ràfols, Mercis Rossetti, Pere Pascual, Ángel Camino, Pep Puig, Maria Assumpció Raventós, Anna Ribera i Mariona Farreras protagonitzen bona part dels projectes expositius que, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Barcelona, integren el programa d’arts visuals de l’Ajuntament Vilafranca durant el primer semestre.

El programa s’estructura al voltant dels espais expositius municipals. La Capella de Sant Joan és l’espai destinat a programar-hi artistes de llarga trajectòria vinculats al territori o bé aquells projecte que gran format que provenen del món associatiu local. La Sala dels Trinitaris s’ha consolidat definitivament com a espai de difusió i promoció de l’art contemporani i aquesta és la línia de programació que marca les diferents propostes que es podran veure enguany. Un any 2022 en què també acollirà una exposició commemorativa del 50è aniversari de l’escola municipal d’art Arsenal.

També el Claustre de Sant Francesc acull essencialment propostes que vinculen les arts visuals amb la paraula. Finalment, a l’Escorxador, a la Sala d’actes, s’hi exposen les propostes visuals divulgatives que provenen del món associatiu i a la Sala dPAS tots aquells treballs realitzats per artistes amateurs o bé que s’inicien en la pràctica professional.

La cita més imminent d’aquest programa té lloc aquest divendres, a les 20h, quan es farà l’acte inaugural de l’exposició ‘Traces’, una mostra pictòrica de l’artista Kristof Willemsen que obre l’any a la Sala dels Trinitaris, on es podrà veure fins al 13 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: