Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC proposa una fiscalitat més social, verda i amb perspectiva de gènere

Vilafranca En Comú ha fet una roda de premsa per presentar les seves al·legacions a les Ordenances Municipals a Vilafranca a més d’explicar la seva valoració de la proposta del govern.

Pels Comuns el document que presenta el govern d’Ordenances Fiscals pel 2022 no només és continuista, sinó que en alguns aspectes és regressiu, ja que desapareixen bonificacions per producció de compostatge o per instal·lació de plaques fotovoltaiques. El grup municipal torna a reivindicar que cal reformar la llei per tal que els ajuntaments puguin disposar de més recursos i ser així menys dependents de les altres administracions. Així i tot, recorden que les ordenances són junt amb els Pressupostos, l’eina més potent que té qualsevol govern. Per això proposen un acord fiscal de ciutat que vagi en la línia d’un IBI més equitatiu, de la Tarifació Social de diversos serveis municipals, de diverses mesures fiscals –en forma de bonificacions- en la gestió de residus per lluitar contra el canvi climàtic.

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: