Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Talent local i grans noms de la cultura protagonitzen la nova temporada d’espectacles

Penedès TV va enregistrar tota la gala de presentació, que es podrà veure dins la programació nadalenca dels propers dies.

La programació professional del teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal s’ha donat a conèixer aquest dissabte en una gala de presentació que aplegava actuacions en directe i entrevistes amb els protagonistes d’alguns dels espectacles programats.

Presentada per Carla Sanmartín i amb la intervenció del regidor de Cultura Ricard Rafecas per donar la benvinguda, la gala va permetre desvetllar les propostes que integraran la temporada. Unes propostes marcades pel talent local i la conjugació amb grans noms del panorama cultural actual. Albert Pla, Clara Peya o les Tarta Relena, en l’apartat musical; i les obres de teatre ‘Començar’, ‘La dona del tercer segona’, ‘Les irresponsables’ o ‘Família (im)possible’ són alguns dels plats forts de la programació.

Pel que fa als artistes penedesencs, Inda Pereda presentarà a Vilafranca el seu nou espectacle ‘El viatge de l’heroi’ el 13 de maig.

La dansa també tindrà un paper important durant la temporada. La companyia Som-hi dansa portarà l’espectacle familiar ‘L’ombra d’en Peter Pan’ a Cal Bolet sota la batuta de la vilafranquina Laura Olivella.

També en el món de la dansa, la companyia de recent creació Moviment sísmic, originada a La Nau, participarà al programa del Dansòmetre, el 28 d’abril, amb ‘Lunas rojas llenas’.

La companyia Fac-òF serà també a Cal Bolet, en aquest cas l’11 de febrer inaugurant el cicle ‘Com a casa’, amb el seu espectacle ‘Amor al cub, Shakespeare al cap’.

Tota la informació sobre la nova temporada i la venda d’entrades es pot consultar al web https://espectacles.vilafranca.cat o personalment a la taquilla del teatre tots els dijous no festius de 18h a 20h.

Penedès TV va enregistrar tota la gala de presentació, que es podrà veure dins la programació nadalenca dels propers dies.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: