Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reubicacions al Mercat dels Dissabtes de Vilafranca a partir del dia 4 de desembre

Reubicacions al Mercat dels Dissabtes de Vilafranca a partir del dia 4 de desembre

La millora de la situació sanitària, la instal·lació de la pista de gel a la rambla i de l’arbre de Nadal a la plaça de la Vila han motivat aquestes reubicacions.

Per una banda, les parades que abans de la pandèmia estaven al carrer de la Cort tornaran al seu lloc original. Aquestes parades estaven situades actualment al tram sud del lateral de la rambla Nostra Senyora i a la calçada de la rambla, a l’alçada de la plaça del Penedès.

Per altra banda, les parades del lateral del tram nord de la rambla Nostra Senyora es posaran a la calçada de la rambla, a l’alçada de la plaça del Penedès, ja que al seu lloc s’hi posarà la Fira de Santa Llúcia.

També des del 4 fins al 31 de desembre, les parades afectades per la pista de gel, estaran ubicades al lateral de la rambla Sant Francesc i de la rambla Nostra Senyora.

A les places de la Vila i Sant Joan, alguna parada també tornarà al seu lloc original arran de la col·locació de l’arbre de Nadal a la plaça de la Vila.

Aquestes reubicacions estan motivades també per la millora de les condicions sanitàries que han permès no haver de mantenir el tancament perimetral dels mercats no sedentaris.

D’altra banda, durant les festes nadalenques, els Mercats que correspondrien als dissabtes 25 de desembre i 1 de gener passaran a celebrar-se els divendres anteriors, 24 i 31 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: