Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès organitza un Fòrum Obert

El dijous, a partir de les 6 de la tarda, tindrà lloc a Cal Noi Noi el primer Fòrum Obert organitzat per Òmnium Alt Penedès.

Es tracta d’una iniciativa de l’entitat que facilita l’expressió de diferents posicions i l’escolta activa en relació a un tema rellevant per a la comunitat i amb una conducció adequada de la sessió per garantir que tots els assistents puguin expressar-se amb confiança. El títol d’aquest primer Fòrum Obert és ‘La participació del voluntariat a les entitats després de la pandèmia. Com fomentar-la? Reptes i oportunitats’, i entre totes les entitats participants debatran sobre com ha afectat el confinament degut a la pandèmia de la Covid-19 a les entitats i les persones que hi participen com a voluntaris i quines solucions poden adoptar.

L’acte és obert a tothom i ja hi ha una vintena d’entitats que han mostrat el seu interès per assistir-hi. Les entitats que desitgin participar ho poden fer saber enviant un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: