Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició ‘Capacitats 2021’ al vestíbul del Casal

Obre l’exposició ‘Capacitats 2021’, una mostra de les entitats de Vilafranca que treballen amb les persones amb diversitat funcional.

El passat divendres 3 de desembre es va commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Com cada any l’Ajuntament de Vilafranca i les 8 entitats que treballen per la visibilitat i la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional han obert amb el nom de Capacitats 2021 una mostra fotogràfica amb les activitats que realitzen en favor d’aquest col·lectiu. En aquesta ocasió l’espai escollit per a la mostra ha estat el vestíbul del Casal-Societat la Principal, on es podrà veure fins passades les festes de Nadal.

Durant la inauguració de la mostra, la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, ha recordat que durant molts anys i encara actualment les persones amb diversitat funcional han estat estigmatitzades. Per això cal posar el focus en les capacitats de cada persona.

La inauguració va comptar amb una lectura de textos amb l’acompanyament de guitarra a càrrec de Lluís Giménez. Les entitats participants a la mostra i que participen en la Comissió Municipal per al Benestar de les Persones amb Discapacitat són Entrem, Autisme amb Futur, la Fundació ProPenedès, El Turó Salu Mental, Univers Penedès, la Fundació L’Espiga, Entretots i Mas Albornà.
L’exposició Capacitats 2021 és oberta a tothom, en horari d’obertura del vestíbul per activitats de ball, teatre i cinema del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: