Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SRC de Vilafranca trenca l’estigma en salut mental a través de lectures en veu alta

El Servei de Rehabilitació Comunitària gestionat per l’Hospital Sagrat Cor, va organitzat ahir, junt amb l’EVA 354 i la Biblioteca Torras i Bages, un acte de sensibilització sobre la salut mental.

Un acte centrat en les lectures en veu alta i emmarcat en La Marató de TV3 d’enguany.  Coincidint amb el missatge de la Marató es vol trencar el mur de les malalties mentals. La Biblioteca va ser l’escenari de l’acte ‘L’afecte mental: Cultura Lectura Salut’, que va congregar una cinquantena d’assistents i en què es va donar veu a testimonis de salut mental.  Unes 25 persones ‘infiltrades’ entre el públic, algunes de les quals amb un problema de salut mental, van llegir escrits de testimonis vitals d’usuaris del servei a Vilafranca. Les narracions que es van llegir en veu alta eren molt diverses i fruit del taller d’escriptura creativa que es realitza, així com de les dues edicions del concurs literari ‘Les paraules parlen per tu’, organitzat pel Servei de Salut Mental de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: