Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca rep el 2022 amb l’objectiu d’assolir l’ascens a l’OKLliga partit a partit

2021 ha estat un any en què el Patí ha tornat a fregar l’ascens de categoria. El nou any comença amb el lideratge de l’OKLliga Plata Sud i mantenint la condició d’invicte

Partit a partit. La màxima posada de moda per Simeone, és la filosofia que s’ha instaurat al vestidor del Patí Vilafranca per tal d’encarar el que resta de temporada. Per l’entitat, l’objectiu és seguir amb el bon rumb que porta l’equip, seguir guanyant partits i no obsesionar-se amb el premi desitjat per tothom a la Poliesportiva: l’ascens.

Els de Toni Porta tanquen l’any com a líders de la categoria, i amb un inici de temporada impecable, sense perdre cap partit. El balanç dels darrers 12 mesos és molt positiu.

Aquest 2021 el Club Patí Vilafranca ha viscut el seu cinquè any consecutiu a l’OKLliga Plata. Tot i això, l’equip ha estat ben a prop de retornar a la màxima categoria en diverses ocasions els últims anys. En la temporada 2019/20, suspesa amb l’esclat de la pandèmia, l’equip era tercer classificat, a un punt del liderat. Finalment, al no reprendre’s la temporada, només van pujar els dos primers. El Patí es va quedar a punt de l’ascens.

El darrer curs, l’equip també ho va tenir a tocar. En el play-off contra el Palafrugell, la manca d’encert al partit de tornada va penalitzar els vilafranquins, que novament es van quedar a les portes. Malgrat tot, aquest partit va ser un dels més especials de la història del club. Va suposar el retorn del públic a la Poliesportiva després d’un any amb partits a porta tancada. El factor ambient és determinant.

I és que aquest equip és una pinya. La comunió és total, fonamentalment, gràcies als pocs canvis de jugadors que s’han produït darrerament. Només alguns petits retocs al voltant d’una columna vertebral que es manté.

Projecte consolidat i bones sensacions per un Patí Vilafranca que confia en mantenir els bons resultats i passar del notable alt o l’excel·lent, a la matrícula d’honor, que seria l’ascens a l’OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: