Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat setmanal s’ha avançat al divendres 31 de desembre amb un nombre inferior de parades

Com ja va passar el dia 24 de desembre, el mercat setmanal s’ha avançat un dia, en aquest cas al ser demà dissabte, 1 de gener, dia festiu

Tal com va succeir una setmana enrere, el mercat dels dissabtes s’ha avançat a avui divendres, 31 de desembre, ja que demà dia 1, es festiu. Això ha fet que un nombre important de paradistes hagi optat per no muntar avui la seva parada, al ser dia feiner i coincidint amb altres mercats que habitualment se celebren els divendres.

A diferència de la setmana passada, la jornada ha estat marcada pel bon temps. La plaça de la Vila i la Rambla Nostra Senyora han estat els espais on més s’ha notat el menor nombre de parades, mentre la Rambla Sant Francesc mostrava una imatge semblant a l’habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: