Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub Vilafranca, nova etapa amb junta renovada i la Zazie com a única sala de cinema

Entre els principals punts del programa de la nova junta també es troben recuperar associats, enfortir la relació amb les entitats de la vila i treballar per assegurar la viabilitat econòmica

A principis de desembre es va donar a conèixer la nova junta que gestionarà el Cineclub Vilafranca. Per primera vegada en la història de l’entitat es va presentar més d’una candidatura a l’elecció de la nova junta. Després de les votacions dels socis i sòcies entre les dues candidatures que es van presentar, la guanyadora va ser ‘+ Cineclub’, encapçalada per Jaume Felipe, que es va convertir en el nou president de Cineclub Vilafranca. Recentment també s’ha anunciat el tancament del cinema Kubrick i això ha fet que Cineclub s’hagi hagut de replantejar la seva programació d’ara en endavant. Ho explica el responsable de programació, Pablo Sancho París.

Entre els principals punts del programa de la nova junta també es troben recuperar associats, enfortir la relació amb les entitats i institucions de la vila, tornar a formar part de projectes com el Most Festival i treballar per assegurar la viabilitat econòmica de l’entitat. Ho explica el tresorer de la junta, Joan Reyes.

La junta anterior comptava amb 3 persones i la nova està formada per 9 membres, Presideix Cineclub Jaume Felipe i l’acompanyen Luchy Miquel, com a secretària, Joan de Déu Reyes, com a tresorer, i Jordi Cabestany, Pablo Sancho, Pep Puig, Sònia Parra i els expresidents Josep Maria Escofet i Pep Ferret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: