Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A les portes del sorteig de Nadal, amb comissions baixes per les vendes de loteria

Les administracions de loteria denuncien, a les portes del sorteig de Nadal, que les comissions que reben per les vendes són massa baixes des de fa anys.

Queden poques hores perquè els alumnes del Col·legi de San Ildefonso de Madrid comencin a cantar els números i les administracions de loteria vilafranquines bullen d’activitat. Hi ha qui compra els dècims amb previsió i també aquells que es decideixen a fer-ho a última hora. Sigui com sigui, la loteria de Nadal crida l’atenció també a compradors que no són habituals durant tot l’any. El Maxi Moller és el responsable de l’Administració de Loteria núm 3 de Vilafranca, ubicada al carrer Indústria.

A Vilafranca, l’afluència de persones és similar a la dels altres anys. Tot i així, des de l’Administració de Loteria de Sant Julià ens expliquen que la pandèmia ha afectat a l’economia de moltes llars i això ha provocat que en alguns casos els diners gastats són menors. Així ho exposa la Marta Bargalló.

Tot i que celebren l’alt volum de compradors d’aquest sorteig especial de Nadal, els venedors de loteria es queixen que les comissions que reben per les vendes són massa baixes. A més, lamenten que aquestes condicions continuen congelades des de l’any 2004. Per aquest motiu, planegen una vaga pel mateix dia 22, dia del sorteig.

Caldrà veure si hi ha seguiment de la vaga i si les administracions de loteria decideixen adherir-s’hi i abaixar les persianes demà dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: