Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 200 persones donen suport a l’Adrián Sas en una concentració a Vilafranca

El proper dissabte a les 19h a la plaça de la Vila s’ha convocat una altra manifestació, en aquest cas s’espera que aplegui gent vinguda de fora de Vilafranca, i té previst acabar amb un tall a l’AP-7

Ahir al vespre a la plaça de la Vila, unes 200 persones es van mobilitzar arrel de la notícia que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya havia tombat el recurs contra la condemna de l’Adrián Sas a 3 anys i mig de presó. L’acte va començar amb els parlaments de la germana de Sas, Paloma Sas i del mateix Adrián després tot demanant l’amnistia total i la ‘derogació de lleis repressives’.

Després dels parlaments la manifestació va continuar pels carrers de Vilafranca encapçalada de pancartes que deien ‘Sas Absolució’ i ‘Sas Llibertat’, entre altres consignes. El proper dissabte a les 19h a la plaça de la Vila s’ha convocat una altra manifestació, en aquest cas s’espera que aplegui gent vinguda de fora de Vilafranca, i té previst acabar amb un tall a l’AP-7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: