Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament dels Monjos reorganitza l’atenció al públic de l’Oficina d’Atenció Ciutadana

La voluntat és agilitar l’atenció als ciutadans un cop s’han anat flexibilitzant les mesures per a la contenció de la Covid.

S’ha pres aquesta decisió davant la flexibilització de les mesures sanitàries i d’aforament derivades de la contenció de la COVID. Les mesures han entrat en vigor aquesta setmana i per realitzar tràmits o gestions caldrà que es tingui en compte dues qüestions.

D’una banda les persones que hagin de realitzar tràmits ràpids podran adreçar-se a l’OAC sense cita prèvia (volants d’empadronament, etc.). Aquesta atenció es realitzarà únicament als matins, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia.

D’altra banda, per altres gestions caldrà sempre demanar cita prèvia al telèfon 93 898 02 11 o al correu . L’atenció amb cita prèvia es realitzarà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i els dimarts de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda.

L’ajuntament de Santa Margarida i els Monjos està treballant també en un nou sistema d’obtenció de cita prèvia que entrarà en funcionament properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: