Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots completen castells de 7 en la diada del Roser, la seva única actuació aquest 2021

El 3/7, el 4/7 i la torre de 6 van ser els castells que van servir als Xicots de Vilafranca per completar la seva primera i única actuació d’aquest 2021, en una diada del Roser posposada unes setmanes

La colla vilafranquina va celebrar tot just davant del seu local una actuació en solitari per celebrar unes setmanes més tard de l’habitual la diada de Roser. Després de la represa de l’activitat castellera, els Xicots es van plantejar poder reiniciar també la temporada en una recta final que no els donava gaire temps per preparar la seva diada a finals d’octubre. Per aquest motiu van decidir posposar-la unes setmanes fins el 21 de novembre, podent fer més assaigs i recuperant sensacions de colla, com comentar el seu president Bernat Sallés.

Els Xicots van portar a plaça dos castells de 7, el 3 i el 4 que ja tenien clars des d’un inici. El tercer castell finalment va ser la torre de 6. Com comenta el cap de colla, Gerard Ametllé, es tractava d’assegurar en aquesta diada de represa i final de temporada, per marxa amb bones sensacions.

Tot i que tot just s’ha acabat la temporada 2021, Ametllé comenta que ja pensen en la propera reprenent els assaig de cara a Reis per preparar les desenals a Valls. I amb l’objectiu de recuperar el 2022 el nivell de castells de 8.

La jornada va acabar amb molt ambient a la plaça del Firal i entre els membres dels Xicots, que van poder tornar a gaudir d’una jornada castellera després de tants mesos sense posar-se la camisa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: