Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup de Defensa del Territori de Pontons demana que es desestimi el Parc Eòlic Ferreres

Remarquen que és el tercer projecte que es presenta per fer un parc eòlic al municipi, i que en aquest cas és gairebé idèntic al de Pontons 1 que ja es va desestimar.

Aquest mes de novembre el GDT Pontons i Bosc Verd han presentat al·legacions i s’han personat com a part interessada a l’avantprojecte de Parc Eòlic Ferreres de Pontons i a la línia elèctrica d’evacuació d’alta tensió de 110KV de Pontons a Vilafranca, pel greu impacte ambiental i paisatgístic.

Consideren que el document presentat per l’empresa promotora té poc rigor científic, com apunta el portaveu del Grup de Defensa del Territori, Jaume Sallés, i que sembla que hi ha un interès específic per fer un parc eòlic a Pontons.

Apunten que és el tercer projecte que es presenta per el municipi, i que en aquest cas és gairebé calcat al Pontons 1 que ja es va desestimar en el seu moment.

Tant des del Grup de Defensa del Territori de Pontons com des de Bosc Verd es refermen en que cal apostar per les energies renovables, però insisteixen que els projectes han d’estar ben estudiants per no malmetre el territori ni la seva fauna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: