Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Afiliats del PP a la Vegueria es troben a Pontons per tractar els propers objectius

La trobada va servir per parlar de les voluntats del partit així com abordar els objectius de les properes eleccions municipals.

Dissabte passat l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, va rebre membres i simpatitzants del PP del Penedès, el Garraf i l’Anoia. Entre ells estaven també l’Eurodiputada Dolors Montserrat, el president provincial Manu Reyes i el secretari del PP de Catalunya, Santi Rodriguez. La trobada va servir per parlar de les voluntats del partit així com abordar els objectius de les properes eleccions municipals. Dolors Montserrat, en l’atenció als mitjans, destacava que Europa està governada pel PP i que en els pitjors moments de la pandèmia han respost amb solucions.
Aquest tipus de trobada, com la que va tenir lloc a Pontons, s’està duent a terme també per tota la província de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: