Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tucano adquireix una planta d’automoció a Olèrdola

Tucano adquireix una planta d’automoció a Olèrdola

Posa en marxa Tecco Automotive amb el manteniment de 120 llocs de treball.

L’entitat d’inversió privada Tucano ha adquirit una planta d’automoció a Olèrdola i ha posat en marxa una nova empresa amb el nom de Tecco Automotive. La planta es trobava en un procés de desinversió per part d’una multinacional del sector, i aquesta operació ha fet possible el manteniment de 120 llocs de treball a la fàbrica. Tucano s’ha compromès també a assegurar les inversions necessàries per al desenvolupament d’un pla de negoci que permeti augmentar la facturació un mínim del 50% en els pròxims 8 anys. L’operació ha comptat amb el suport de la Direcció General d’Indústria i d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. En concret, des de l’àrea Catalonia Trade & Investment s’ha assessorat durant tot el procés d’inversió per facilitar el manteniment dels llocs de treball. Aquesta unitat treballa des de Catalunya i des de la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya, al mateix temps que assessora les ja establertes al territori en processos de reinversió i transformació. L’empresa ha rebut aquest divendres la visita del Secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, que ha destacat que ‘la creació de Tecco Automotive és una molt bona noticia per a la comarca i per a Catalunya, ja que l’automoció és un sector estratègic per al nostre país’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: