Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles recupera la Fira i el festival Clownic amb la màxima normalitat post pandèmia

Tot i estar pendents fins el darrer moment, es va decidir tirar endavant la Fira i els Festival, aprofitant que les restriccions ja s’havien aixecat pràcticament en la seva totalitat.

El cap de setmana del 22 al 24 d’octubre es va poder celebrar finalment aquesta activitat, que l’alcalde de Torrelles Sergi Vallès explica que a l’estiu havien decidit no celebrar. Finalment, l’aixecament de les mesures restrictives de les darreres setmanes els van animar a tirar endavant, en un temps rècord, aquesta festa popular al municipi.

Al llarg dels tres dies, en diferents espais del municipi es van veure i degustar productes locals emmarcats en la Fira artesana; i al mateix temps gaudir de propostes culturals i artístiques per a tots els públics en un context pràcticament ja de normalitat post-covid sota el paraigua del Clownic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: