Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran

340 persones han assistit a la primera Aula d’Extensió Universitària després d’un any i mig de no celebrar-se per la pandèmia

Divendres l’auditori del Fòrum Berger Balaguer acollia de nou l’Aula d’Extensió Universitària després que quedés aturada per l’esclat de la pandèmia. La novetat enguany és que les conferències es fan en dos torns ja que cada cop és més la gent que vol assistir-hi però es queda sense plaça. En la primera xerrada, amb un 70% d’aforament, es va comptar amb 340 assistents. A partir d’ara amb la retirada de restriccions, es tornarà a acollir el 100%. El president de l’Aula, Joan Terrades, es mostrava content de poder reprendre les xerrades. Afegia també que la gent gran s’ha sentit molt sola durant aquest temps i aquesta activitat els serveix com a relació social, a banda de ser formativa.

El curs 2021-22 acollirà conferències de matèries variades com són l’economia, la filosofia, la literatura, el muntanyisme o la psicologia, entre altres. La primera de les xerrades va anar a càrrec de l’Exconsellera d’Educació, Irene Rigau i va comptar amb una inauguració oficial a càrrec de l’alcalde Pere Regull i el president de Pinnae, Martí Solé. També van estar presents els regidors de Serveis a les Persones i de Cultura, Ramon Zaballa i Ricard Rafecas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: