Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Sandra’, un thriller escrit i dirigit per la penedesenca Daniela Feixas, arriba a Cal Bolet

‘Sandra’, un thriller escrit i dirigit per la penedesenca Daniela Feixas, arriba a Cal Bolet

El muntatge, emmarcat en el segell ‘Com a casa’ es podrà veure a partir de les 8 del vespre i és l’obra guanyadora del 28è premi SGAE de teatre 2019.

Aquest divendres a partir de les 8 del vespre es podrà gaudir d’aquesta obra al teatre Cal Bolet. Explica la història d’un escriptor d’èxit que porta una vida voluntàriament solitària i un dia rep la visita d’una nena que capgirarà la seva vida de dalt a baix. La nena apareix una nit i salta la tanca del jardí fugint d’alguna cosa. L’home, fascinat per aquesta criatura misteriosa que sembla sortida d’una de les seves novel·les policíaques acaba cedint i deixa que passi la nit al seu jardí. El vincle que es forjarà entre els dos personatges va creixent al llarg de l’obra.

‘Sandra’ es va estrenar a Barcelona mentre durava el confinament comarcal. Ara arriba al teatre Cal Bolet per trobar-se com a casa amb el públic vilafranquí. Recentment ha estat nominada als premis butaca per les candidatures de millor actor per Josep Julien i millor espai sonor per a Judit Farrés.

Després de l’espectacle, el públic de l’obra podrà assistir a la tertúlia que conduirà la periodista Ariadna Caballero amb la presència de Daniela Feixas i l’equip actoral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: