Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Calòrica ha portat a Cal Bolet ‘Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I’

La Calòrica ha portat a Cal Bolet ‘Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I’ just abans de dur-la al Temporada Alta.

‘Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I’ és una versió de la peça fundacional de la companyia La Calòrica, que es va presentar el 2010 a l’Institut del Teatre. Aquella primera producció va néixer amb la intenció de narrar una història de reis i reines que parlés dels grans temes universals com l’afany de poder i la brevetat de la vida.
Una dècada després de l’estrena, La Calòrica ha revisat i redissenyat aquell muntatge creat per Joan Yago i dirigit per Israel Solà. L’obra es va poder veure diumenge al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca.

Aquest dimarts 12 d’octubre, l’obra de La Calòrica passava també pel Teatre de Salt en el marc del Temporada Alta.

La Calòrica va néixer l’any 2010 quan un grup d’amics acabats de graduar a l’Institut del Teatre van decidir que el panorama de crisi no els impediria fer el teatre que volien fer: ambiciós, compromès i on tots els llenguatges que intervenen en el fet teatral treballin junts. La reflexió política i l’ús de l’humor per abordar els problemes més seriosos han estat des de l’inici el principal denominador de la companyia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: